Pasiruoškite rytdienos iššūkiams su BESISTA® ryšių sistemomis

Kartu su mūsų sprendimais gelžbetonio jungtims ir hibridinėms konstrukcijoms, BESISTA® tempiamų ir gniuždomų ryšių sistemos architektams ir statybininkams padeda kurti drąsias, įspūdingas ir šiuolaikiškas erdves. Sinergija tuo nesibaigia - BESISTA® turi ir visus tvarumo sertifikatus, kurie padeda pasirinkti laikui nepavaldų sprendimą.

Estetiniai ir efektyvūs pastatų bei laikančių konstrukcijų ryšiai

BESISTA® ryšių sistemos yra tinkamos stiklinių atriumų, stogų, žaliuzių tipo sienų ir fasadų kūrimui tokiuose pastatuose kaip oro uostų terminalai, stotys, prekybos centrai, ekspozicijų salės ir kabantys tiltai. Tai reiškia, kad sistema turi būti stipri ir lengva bei užtikrinanti aukščiausius saugumo standartus.

BESISTA® produktai turi ETA (Europos techninį patvirtinimą), yra pažymėti CE ženklu, išbandyti ir lengvai prieinami skirtingo dydžio pramonėje. Jų montavimas yra paprastas, be ypatingų reikalavimų surinkimo procesui. Karštai cinkuoti strypai, įskaitant sriegtas dalis, apsaugo gaminį nuo korozijos, o vizualus patikrinimas yra paprastas dėl angų, esančių esančių strypų tvirtinimo elementuose.

BESISTA® produktai yra ne tik saugūs ir efektyvūs, bet ir sukurti taip, kad atrodytų gerai iš visų pusių net iki smulkiausių detalių, todėl jie puikiai tinka ypatingose vietose norint kurti išskirtinius projektus.

Sistema jau naudojama daugelyje garsių pastatų visoje Europoje, įskaitant „Red Bull Arena“ Leipcige, Vokietijoje, „Eden Project“ Kornvalyje, Didžiojoje Britanijoje ir „Metropol Parasol“ Sevilijoje, Ispanijoje.

 

Tvarumas atsiskleidžia detalėse

Konstrukcijų tvarumo klausimui nėra paprasto atsakymo - viskas priklauso nuo detalių, tokių kaip perdirbtų medžiagų naudojimas, patvarumas ir patikimumas, atliekų mažinimas ir mažesnis paliekamo anglies pėdsakas.

Jeigu renkatės tvirtinimo sistemą, kuri užtikrintų ilgaamžiškumą ir efektyviausią medžiagų panaudojimą,  BESISTA® turi abu.  Ir ne tik dėl patogaus naudojimo, vizualinės estetikos ir našumo. Tai yra saugi sistema, kurioje aplinkosauginiai aspektai įtraukiami visose jos eksploatacijos etapuose.

Tempiamų ir gniuždomų ryšių sistemos gaminamos iš perdirbto plieno, kurio  savo sudėtyje  jie turi  87%, tuo tarpu lietos ir kitos detalės savo sudėtyje turi 35% perdirbtos geležies. Kaip taisyklė, tempiamų ryšių sistemos gaminiai savo sudėtyje turi 73% perdirbtų medžiagų. Cinkuota paviršiaus apdaila garantuoja ilgaalaikę gaminio apsaugą nuo korozijos net ir esant sudėtingoms oro sąlygomis.

Apie tvarumą yra galvojama dar prieš montuojant BESISTA® produktus, gamyboje panaudojant atlikusias plieno dalis, taip mažinant susidarantį atliekų kiekį ir prisidedant prie aplinkosaugos. Tai įvertinta ir dokumentuose. BESISTA® ryšių sistemos aplinkosauginis poveikis kiekvienoje jos eksploatacijos stadijoje įvertinamas ir patvirtinamas išduodant EPD sertifikatą.

Kuriant tvaresnį rytojų, pasirinkite sprendimus, kurie išsilaikys metų metus. Renkantis tvirtinimo sistemą, visada žiūrėkite į ateitį.

Pasirinkite tvariausią variantą ir pasiruoškite rytojui.


Sužinokite daugiau apie BESISTA®